0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Exclusieve merken bij Miss Pony

Voor de geschiedenis van merken moeten we ver terug in de tijd. De eerste merktekens zijn namelijk aangetroffen in de periode rond 1300 voor Christus. In Europa werden merktekens vooral gebruikt op verschillende producten zoals gouden munten, aardewerk, brood maar ook op papier. Een Engelse wet uit 1266 verplichtte bakkers om op elk brood een merkteken aan te brengen. Sinds de jaren 90 is branding enorm in opkomst, de naam van een product heeft een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Zo hebben ook de merken van de paardenspullen branche een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Wij willen dan ook onze klanten zoveel mogelijk merken aanbieden om het beste product te kunnen leveren voor de scherpste prijs. In het assortiment van Miss Pony zijn dan ook diverse merken te vinden die bekend zullen zijn binnen de paardenwereld. Voor de allerkleinsten heeft Miss Pony een uitgebreid assortiment aan speelgoed van My Little Pony om mee te kunnen spelen. Voor de ouderen hebben wij diverse bekende merken in het assortiment samengesteld om de beste paardenspullen aan te kunnen schaffen. Merken als Horka zijn perfect voor de ruiter en het paard zelf, in de collectie van Breyer vind je vooral speelgoed voor kinderen om alvast wat paardentrucjes te oefenen en van NICI kun je allemaal cadeaus en sieraden vinden in onze webshop.

Uitgebreid merken aanbod in onze webshop

Bij paardrijden gaat het ook vaak om merken, de ruiterkleding moet van goede kwaliteit zijn zodat de ruiter met een veilig gevoel kan paardrijden. Ook is het voor het paard belangrijk dat het paard goed wordt aangekleed met de beste producten, dit zorgt ervoor dat het paard optimaal kan presenteren. In het assortiment van Miss Pony vind je dan ook diverse merken voor paardenspullen, overigens vind je er niet alleen spullen voor de ruitersport. Voor de allerkleinsten hebben wij natuurlijk ook het leukste speelgoed van diverse bekende merken in onze webshop. Het populaire speelgoed van My Little Pony vind je onder andere in onze webshop om de kleintjes mee te kunnen laten spelen. Ben je op zoek naar een artikel voor iemand anders of weet je niet wat je zoekt? Dan heeft Miss Pony naast haar cadeauassortiment ook een uitgebreid aanbod aan cadeaus van diverse bekende merken. Van tassen tot knuffels, alles is te vinden in verschillende soorten en maten om zo het juiste artikel te vinden in onze webshop.

Online de leukste paardenartikelen bestellen

Ga je een feestje houden en wil je graag laten zien dat je van paarden houdt? Dan is het heel leuk om een thema te geven aan je feestje waarmee direct duidelijk is dat je een echte paardenliefhebber bent. In de webshop van Miss Pony vind je allerlei artikelen om je feestje compleet te maken maar je kan ook al de leukste uitnodigingen sturen door een kaartje te verzenden. Of bedank iedereen voor het komen door een leuk uitdeelzakje te geven aan het eind van het feestje. Wil je eerst graag advies of vragen stellen aan het personeel van Miss Pony, stuur dan een berichtje naar [email protected]. Heb je liever telefonisch contact dan kun je op maandag, woensdag en vrijdag bellen tussen 9.00 uur en 12.00 uur.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »