0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Zweetdekens en meer kopen bij MissPony.nl

Een van de vele merken waar Miss Pony paardenspullen van verkoopt is Paardenvrienden. Paardenvrienden is vooral een merk dat zweetdekens verkoopt voor paarden. Wanneer paarden namelijk buiten zijn geweest of een wedstrijd hebben gehad dan is het verstandig om ze een zweetdeken om te doen. Ben jij een echte paardenliefhebber en zit jij misschien wel op paardrijden dan maak jij waarschijnlijk zelf ook gebruik van deze dekens na het paardrijden. Voor de echte paardenliefhebbers heeft paardenvrienden ook nog leuke accessoires zoals mokken, tassen, behang en nog veel meer. Wanneer je namelijk een echte paardenliefhebber bent dan wil je natuurlijk zo veel mogelijk paarden artikelen hebben, en dat snapt Miss Pony wel. Alle producten die wij verkopen hebben te maken met paarden.

Leuke accessoires van het merk paardenvrienden

Naast handige zweetdekens voor paarden na het spelen van een wedstrijd of buiten een stukje te hebben gelopen beschikt Miss Pony over nog veel meer leuke paarden artikelen van het merk paardenvrienden. Zo hebben wij leuk behang voor bij jou op de kamer. Jouw vriendjes en vriendinnetjes zullen jaloers zijn op jouw mooie behang. Het behang is te verkrijgen in verschillende soorten, zo hebben wij behang met daarop allerlei verschillende plaatjes van paarden, maar ook hebben wij roze of lichtgeel behang met daarop allemaal paarden. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw paardencollectie nog uitgebreider en mooier wordt. Wat daarnaast ook erg handig en leuk is zijn de schoudertassen van paardenvrienden. Een van deze leuke tassen beschikt over twee kleine vakjes vooraan de tas, dit is erg handig om kleine dingetjes in te doen als pennen, etui en meer. Daarnaast zitten er op alle schoudertassen figuurtjes van paarden op de tas. Zo zit het figuurtje bij de ene in een leuk lintje en zie je bij bijvoorbeeld een andere tas een aantal paarden achter elkaar rennen.

Neem gerust contact op met de klantenservice van MissPony.nl

Naast ons ruime assortiment artikelen en accessoires van het merk paardenvrienden beschikken wij voer nog veel leuke artikelen van andere merken. Op deze manier proberen wij ervoor te zorgen dat we voor elke paardenliefhebber leuke artikelen in ons assortiment hebben. Ons assortiment groeit daarom regelmatig met allerlei leuke en nieuwe artikelen te maken met paarden. Zo ga je niet alleen voorbereid naar school maar heb je ook alle spullen thuis op je kamer voor bijvoorbeeld het maken van je huiswerk. Voor vragen of informatie is het altijd mogelijk om een email te sturen of om even te bellen. Het sturen van een email kan naar [email protected]. Wanneer je toch liever wilt bellen kan dan dit op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur naar +31546898375.

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »