0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
Geen producten gevonden...

Leuk paarden buitenspeelgoed online kopen | MissPony.nl

Er zijn veel verschillende soorten buitenspeelgoed artikelen, maar wat is nou leuk als je graag buiten speelt én van paarden houdt? Een stokpaard natuurlijk! In de webshop van MissPony.nl vind je diverse stokpaarden. Het vinden van het juiste stokpaard is niet lastig omdat bij ons het assortiment vrij divers is en je dus alleen hoeft te kiezen naar het type stokpaard wat bij jou past. Alle stokpaarden zijn van een vergelijkbaar materiaal en zijn in principe geschikt voor buitenspelen mits je er natuurlijk op normale manier mee omgaat. Tenslotte gaat het vaak om hoe jouw kind zich erbij voelt en het is belangrijk voor kinderen dat ze buitenspelen. Maar vooral ook dat ze zich ermee vermaken waardoor ze nog meer tijd in de frisse buitenlucht besteden. We hebben veel positieve feedback gekregen over onze stokpaardjes en die hebben we verwerkt om onze producten nóg beter te maken en hierdoor creëren we het optimale plezier voor een kind.

 

Diversiteit in stokpaardjes van topkwaliteit

De diversiteit in stokpaardjes is enorm. Zo kun je ten eerste al kiezen uit de kleur van het paard zelf, de kleur van de stok en het materiaal van beide onderdelen. Verder zijn er nog verschillende soorten paardjes in de zin van met of zonder wieltje aan de onderkant, met of zonder geluid enzovoort. Er zijn natuurlijk ook nog wel verschillen in kwaliteit. Je hebt stokpaardjes voor buiten en voor binnen. De stokpaardjes voor buiten zijn natuurlijk wel van een andere kwaliteit dan de stokpaardjes voor binnen en dat is begrijpelijk omdat ze meer te verduren krijgen over het algemeen. Toch kun je bij Miss Pony wel verwachten dat je de stokpaardjes voor binnen ook wel even mee kunt nemen naar buiten, omdat wij proberen alle kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

 

Eenvoudig besteld, morgen in huis

Het bestellen van stokpaardjes via Miss Pony is vrij eenvoudig en als je het vandaag besteld heb je het morgen nog in huis. Mocht je op deze pagina nog niet het stokpaardje gevonden hebben wat je zocht dan kun je ook altijd door naar onze uitgebreide pagina over hobbelpaarden en stokpaardjes. Op deze pagina vind je alle soorten hobbelpaarden en stokpaardjes die we op het moment in ons assortiment hebben. Staat die van jouw er nog steeds niet tussen? Wees niet getreurd. Houd de pagina in de gaten want het assortiment wordt regelmatig uitgebreid. Heb je verder nog vragen over onze website of service? Stuur een mail naar Klantenservice@misspony.nl of bel maandag, woensdag of vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur op het nummer +31546898375 en krijg alle informatie die je nodig hebt. Je kunt uiteraard ook altijd onze speciale klantenservice pagina bekijken. Hierop proberen wij je zo goed mogelijk te informeren naar al onze services en voorwaarden.

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »