0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Bureauspullen met paardenprint van Miss Pony

Op veel kinderkamers staat een bureau zodat kinderen op hun eigen kamer kunnen spelen of huiswerk kunnen maken voor school. In alle kinderkamers vinden veel activiteiten plaats als lezen, knutselen of muziek luisteren. Om dit kinderen goed te kunnen laten doen en het bureaublad goed te kunnen gebruiken is het essentieel om een bureau praktisch in te delen en niet het hele bureaublad vol te hebben staan. Zo gebruikt bijna ieder kind wel pennen of potloden om creatief bezig te kunnen zijn en het is handig om deze weer op te kunnen bergen wanneer kinderen klaar zijn met de activiteit. Etuis zijn vaak gemaakt in diverse prints die ervoor zorgen dat het een leuke uitstraling geeft aan het bureau. Bij de etuis van Miss Pony met een unieke paardenprint zijn er vaak diverse schrijfspullen zoals pennen en potloden die bijpassend zijn bij de etuis uit ons assortiment. Tevens zijn er diverse andere bureauspullen die ook voor de paardenliefhebbers onder ons erg leuk zijn om te gebruiken tijdens creatieve activiteiten achter het bureau.

 

Exclusieve bureauspullen voor de paardenliefhebber

Om het kinderen zo gemakkelijk mogelijk te maken met werkzaamheden aan het bureau heeft Miss Pony een uitgebreid assortiment samengesteld voor kinderen. In dit assortiment vind je diverse spullen die kinderen kunnen gebruiken tijdens het schrijven, kleuren om het maken van hun huiswerk. Zo zijn er verschillende soorten pennen te vinden, etuis en andere bureauspulletjes met leuke paardenprints erop. Op al deze spullen zijn er paarden afgebeeld waardoor het voor de paardenliefhebber leuk is om achter het bureau te werken. Er zijn zelfs bij elkaar passende sets te vinden in ons assortiment waardoor je bureauspullen ook nog eens één dezelfde stijl hebben door alle producten van Miss Pony. De bureauspulletjes uit ons ruime assortiment zijn niet alleen te gebruiken achter het bureau op de slaapkamer maar ook heel functioneel om mee te nemen naar school of naar vriendjes en vriendinnetjes. Samen knutselen met diverse glitterpennen om de mooiste tekeningen te maken. Met de bureauspullen van Miss Pony ben je verzekerd van goede bureauspullen om goed achter je bureau te kunnen werken aan je huiswerk of op school om aantekeningen te maken.

 

Online paardenspullen bestellen in onze webshop

Naast de bureauspullen van Miss Pony zijn er ook diverse andere paardenspullen verkrijgbaar in onze webshop. Niet alleen gerelateerd aan school maar ook voor het uitoefenen van de ruitersport is er een breed assortiment die ruiters kunnen gebruiken tijdens het paardrijden. In het ruitersport assortiment vind je producten voor zowel het paard als de ruiter zodat artikelen op elkaar zijn afgestemd en je volledig in stijl kunt paardrijden. Tevens is er een outlet voor de ruitersport in datzelfde assortiment waarbij je van diverse bekende merken kwaliteitskleding voor het paardrijden kunt aanschaffen, voor een zeer scherpe prijs. Heb je vragen over ons assortiment neem dan gerust contact met ons op. Via de telefoon zijn wij bereikbaar op 0546-898375, hier is onze klantenservice te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Mails beantwoorden wij graag om je advies te geven of vragen te beantwoorden, mail dan naar klantenservice@misspony.nl en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »