0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

My Little Pony speelgoed kopen | Miss Pony

Het wereldwijde populaire paardenmerk My Little Pony is bij veel mensen wel bekend en al helemaal bij paardenliefhebbers. Dit speelgoedmerk staat bekend om de vrolijk gekleurde pony’s die een magische sfeer om zich heen hebben. De pony’s zijn bekend geworden door diverse series en een film. Hier beleven alle ponyvrienden verschillende avonturen die jij samen met hen kunt beleven om te kijken naar de leukste films of boeken te lezen. Van My Little Pony is niet alleen speelgoed verkrijgbaar maar er zijn zelfs woonartikelen die je hiervan kunt aanschaffen of vrolijke kinderkleding. My Little Pony is al sinds de jaren ‘80 op de markt, in 1981 werd de speelgoedlijn geïntroduceerd als ‘My Pretty Pony’ en 2 jaar later werden er kleinere pony’s gemaakt onder de naam ‘My Little Pony’. Van 1986 tot 1987 kwam er een animatieserie uit, deze speelde zich af in de fictieve wereld ‘Dream Valley’ waarna in 1992 nog een serie verscheen. Deze heette My Little Pony Tales hier werden de pony’s vermenselijkt en leefden ook in een menselijke omgeving. Als laatst is er in 2010 de serie My Little Pony: vriendschap is betoverd verschenen. Het My Little Pony speelgoed in de webshop van Miss Pony is eenvoudig online te bestellen voor de scherpste prijzen.

 

Diverse paardenspullen van bekende merken

Met onze uitgebreide online paardenwinkel kan Miss Pony natuurlijk niet achterblijven om géén assortiment te hebben van My Little Pony. Als je het verhaal kent over alle pony’s dan is het natuurlijk geweldig om zelf ook met één van de pony’s te kunnen spelen. Daarom vind je in het assortiment van Miss Pony diverse pony’s van My Little Pony die bekend zijn uit diverse series. Naast de pony’s van My Little Pony kun je ook nog andere artikelen aanschaffen die helemaal in de smaak vallen bij de paardenliefhebbers. De pony’s van My Little Pony kun je gebruiken als speelgoed en zijn ook leuk om te combineren met andere artikelen uit ons speelgoed assortiment. Maar je kan ook je eigen pony ontwerpen met het design pakket van My Little Pony. Lekker knutselen en je eigen pony ontwerpen, de ene keer kan je kiezen voor paars haar en een andere keer kies je voor oranje haar. Met de artikelen uit het knutselassortiment van Miss Pony heb je verschillende mogelijkheden die ervoor zorgen dat je een unieke pony kunt maken. Helemaal je eigen pony ontwerpen wil toch elke paardenliefhebber.

 

Klantenservice van onze online paardenwinkel

Zo’n My Little Pony is natuurlijk hartstikke leuk om zelf te kopen maar het is nog leuker om deze te mogen ontvangen als cadeau. Een leuk cadeau voor elke paardenliefhebber vind je in het cadeau assortiment van Miss Pony. Hier is een ruim assortiment aan cadeaus te vinden en vind hier voor iedereen een geschikt cadeau die je met zekerheid kunt geven. Weet je niet goed wat je precies moet halen dan staan onze medewerkers voor je klaar om je advies te mogen geven. Bel op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur naar 0546-898375 of stuur een mailtje naar klantenservice@misspony.nl en krijg hier advies of al je vragen beantwoord.

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »