0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Leuke paardenpuzzels bij Miss Pony

Puzzelen kan als speelgoed gezien worden, maar kan tegelijkertijd ook heel leerzaam zijn voor kinderen. Als kinderen vroeg beginnen met puzzelen dan kunnen ze al snel patronen, kleuren en vormen in de puzzel herkennen. De beloning van deze herkenning is het uiteindelijke resultaat, de complete puzzel wat een afbeelding laat zien. Vanaf 1 jaar mogen kinderen al puzzelen en kunnen ze de juiste stukjes bij elkaar zoeken. Als de puzzels uit meerdere legstukjes bestaan dan wordt het moeilijker voor kinderen en daarmee kun je dus ook het niveau verhogen van de puzzel. Met meerdere stukjes die bij de puzzel compleet zouden maken wordt het concentratievermogen én uithoudingsvermogen gestimuleerd. Puzzels zijn niet alleen bedoeld voor kinderen maar kunnen ook heel rustgevend en uitdagend zijn voor volwassenen. Door de ruime keuze aan de leukste paardenpuzzels in de webshop van Miss Pony raak je bij ons nooit uitgepuzzeld.

 

Diverse paardenspullen online kopen

De puzzels in de webshop van Miss Pony zijn heel divers en uitdagend voor zowel kinderen als volwassenen. Bij ons vind je puzzels van verschillende niveaus waarmee je het steeds moeilijker kan maken om de puzzel op te lossen. Eindeloos puzzelen op een relaxte zondag en heerlijk de tijd nemen om de puzzel te voltooien. De puzzels in de webshop van Miss Pony zijn allemaal bedrukt met mooie paardenafbeeldingen. Zo zijn onze puzzels perfect voor de paardenliefhebbers en is het leuk om de puzzel op te lossen en er als resultaat een prachtige paardenafbeelding voor hen ligt. Het is ook leuk om samen aan een puzzel te mogen werken want met de puzzel met 1500 stukjes in de webshop van Miss Pony kan iedereen wellicht wat extra hulp gebruiken. Ben je even uitgepuzzeld en wil je graag wat anders doen dan een puzzelen, dan is er in de webshop van Miss Pony nog meer keuze aan speelgoed. Verzamel hier bijvoorbeeld wat paarden en ander speelgoed zodat je zelf een hele manege kan bouwen waarmee je uren kunt spelen. Tevens vind je nog vele andere producten in de webshop van Miss Pony, gerelateerd aan paarden waar je thuis ook mee bezig kunt zijn. Of zoek je misschien wel spullen voor tijdens het paardrijden dan ben je bij Miss Pony ook aan het juiste adres. Wij bieden veel ruitersportartikelen aan in onze online paardenwinkel waar je de perfecte items vindt voor het paard én de ruiter.

 

Klantenservice van onze online paardenwinkel

Bij onze online paardenwinkel zit je dus goed als je op zoek bent naar diverse paardenproducten voor zowel binnen als buiten. Wij hebben een breed assortiment en alles is gecategoriseerd om het voor jou makkelijker te maken om het juiste product te vinden. Kun je toch nét niet vinden wat je zoekt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier staan diverse medewerkers voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om je advies te geven over ons assortiment. Onze medewerkers helpen je graag om het juiste artikel voor je te vinden of om antwoord te geven op een vraag, zowel telefonisch als via de mail zijn wij te bereiken. Stuur een mailtje naar klantenservice@misspony.nl of bel op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur naar 0546-898375.

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »