0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Paardenschoudertassen van hoge kwaliteit | Misspony.nl

Heb jij ook altijd spullen die je niet mee kan krijgen omdat ze onhandig zijn om vast te houden of simpelweg te zwaar zijn? Wij van Miss Pony denken graag met jou mee en hebben daarom iets nieuws in ons assortiment. Wij verkopen nu namelijk schouder- en draagtassen met paardenopdruk. In deze tassen kun je alles meenemen wat je graag mee wilt hebben en er zijn verschillende modellen en diverse printen waardoor je dus helemaal uniek bent met jouw mooie paardentas. De draagtassen zijn erg comfortabel voor het dragen en de hengsels schuren niet langs je armen waardoor je alles kan meenemen zonder te veel te belasten. Dit is erg van belang omdat veel tassen een bepaalde soort irritatie of belasting veroorzaken waardoor je al snel spijt hebt na aankoop. Dit soort gevallen proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen. Wij beschikken over zowel diverse paarden schoudertassen als draagtassen en hebben ook nog bepaalde soorten nektasjes om te zorgen dat de kleinste spulletjes ook makkelijk mee te nemen zijn. 

 

Alle soorten schouder- en draagtassen met paardenopdruk

Wij hebben erg veel soorten schouder- en draagtassen met paardenopdruk. Door veel soorten aan te bieden onderscheiden we ons van de concurrentie. We hebben de draagtassen in allerlei kleuren zoals bruin, zwart, roze en noem zo maar op en ook de schoudertassen variëren erg van kleur. Hierdoor bieden wij jou alle mogelijkheden aan om uit te kiezen en ook de verschillende soorten paarden opdrukken maken de tassen echt uniek. De meeste paardentassen zijn ook nog eens multifunctioneel. Zo zitten er vaak bij de schoudertassen ook kleine hengsels aan om ervoor te zorgen dat je niet alleen afhankelijk bent van het grote hengsel maar ook de tas als draagtas kan gebruiken. De andere soorten tassen die wij nog verkopen zijn flaptassen. Dit zijn tassen die in plaats van met een rits met een flap dichtgaan. De flap vouw je dubbel waardoor er simpelweg niets meer de tas in kan komen totdat je de flap weer openvouwt natuurlijk. Verder beschikken de meeste tassen over 2 vakken en dit is om ervoor te zorgen dat je de kleine boodschappen ook in een apart vak kan doen zodat je dingen als bijvoorbeeld je sleutel niet kwijtraakt.

 

Het grote kwaliteitsassortiment van Miss Pony

Het assortiment van Miss Pony is enorm breed in alle opzichten en dat is ook de bedoeling want wij willen de paardenliefhebber alles kunnen bieden wat mogelijk is. Ons assortiment is speciaal aangepast op de wensen van de klanten van Miss Pony. Zo bieden we nu de meest luxueuze paardenborstels aan en hebben we allerlei soorten paardenspeelgoed speciaal voor kinderen. Mocht jij nou nog vragen hebben of producten hebben die je graag zou willen zien maar nog niet kan vinden in onze webshop, neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij kunnen kijken in hoeverre we wat kunnen betekenen voor jou. Bij ons ben je in ieder geval aan het juiste adres voor de leukste paardenartikelen en een uitstekende service!

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »