0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Handige opbergers van MissPony.nl

Het is altijd handig om je spullen op een goede manier op te bergen. Dit is gemakkelijk te doen met de mooie opbergers van MissPony.nl. Wij beschikken over een ruim assortiment aan opbergers voor verschillende artikelen. Alle opbergers hebben een figuur van het paard erop zitten, perfect voor de echte paardenliefhebbers dus. Een eigen paard is erg duur, niet alleen het kopen maar ook het onderhouden van een paard kost veel geld. Het is daarom makkelijker en goedkoper om leuke artikelen te kopen met daarop leuke paarden figuurtjes. Zo heb je toch het gevoel dat je altijd bij paarden in de buurt bent. Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of het artikel bestaat al met daarop de print van een paard. De opbergers met paardenopdruk zijn voor verschillende spullen te gebruiken en zo kun je alles netjes opbergen zonder het kwijt te raken.  

Diverse opbergers met paardenopdruk online kopen

Wij beschikken over leuke opbergers voor allerlei verschillende artikelen. Zo hebben wij leuke opbergers voor de iPad, tablets, doosjes en nog veel meer. Je wilt natuurlijk niet dat je iPad of tablet kapot gaat, het is daarom erg verstandig gebruik te maken van handige opbergers. Voor de echte paardenliefhebbers hebben wij daarom leuke opbergers met daarop de opdruk van een paard. Zo bescherm je je tablet of iPad met stijl. Daarnaast hebben wij ook een leuke opbergdoos waarin je allerlei dingen in kunt bewaren als sieraden, spelden en meer kleine spulletjes. de opbergdoos beschikt over meerdere laatjes en een handig spiegeltje, hierdoor kun je niet alleen handig al je spullen kwijt maar kun je ook meteen kijken of alles goed zit.

Daarnaast hebben wij ook nog een handig doosje waarin je dingen kwijt kunt als pillen. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat je om een reden pillen of medicijnen moet slikken, het is dan natuurlijk niet leuk om de pillen te bewaren in het originele doosje. Daarvoor hebben wij iets bedacht, wij hebben namelijk een doosje met daarop een paard waardoor het een stuk leuker is om je pillen te bewaren.

Eenvoudig online te bestellen via de webshop van MissPony.nl

Naast ons ruime assortiment aan opbergers met paardenprint hebben wij nog veel meer leuke artikelen voor de echte paardenliefhebbers. Zo hebben wij artikelen voor bijvoorbeeld naar school, voor de ruitersport, paarden speelgoed en nog veel meer leuke paardenartikelen. Neem voor meer informatie gerust een kijkje op de andere pagina’s. Voor vragen kun je ons zowel telefonisch bereiken als via de mail. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur op +31546898374. Daarnaast kan je ook altijd even een mailtje sturen naar klantenservice@misspony.nl. Tot slot is het bij ons zo, bestel je voor minimaal €75,- dan betaal je geen verzendkosten.

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »