0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Geweldige dagelijkse paardenverzorging | Misspony.nl

Paarden zijn erg leuke dieren die elke dag intensive verzorging nodig hebben. Daarom is het belangrijk om een uur te besteden aan de verzorging van een paard. Voor een ervaren paardenhouder is zeker wel 3 uur gebruikelijk. Mensen met een paard moeten dagelijks het paard voorzien van vers water en ruwvoer. Daarbij moet iedere dag de gezondheid gecheckt worden, er moet gecontroleerd worden op verwondingen en ziektes. Wellicht staat het paard in de wei of in een stal, het moet altijd hygiënisch zijn om ziektes te voorkomen, het is ontzettend slecht voor de hoeven om in viezigheid te staan. Daarom biedt Misspony.nl unieke borstels, strikjes, zepen, zweetdekens en zadels aan voor een goede verzorging van de paarden. In het diverse en diepe assortiment is altijd wat te vinden voor het paard, bekijk daarom de hipste merken uit de collectie.

Veelzijdig aanbod van paardenverzorging

Paarden zijn dieren die veel aandacht nodig hebben, daarom is goede verzorging erg belangrijk. Een dagelijkse poetsbeurt is echt nodig voor paarden. De houding, gedrag, gebit en ontlasting zijn er om vast te stellen of de gezondheid van het paard goed is. Tijdens het rijden op een paard is het belangrijk voor de paardenverzorging om een zadel op het paard te bevestigen. Door dit te doen wordt het paard minder belast en zit de rijder van het paard beter op zijn/haar plaats. Het paard zal ook beter in zijn vel zitten en zal hierdoor dus langer leven. Paarden die niet gelukkig zijn leven veel minder lang dan gemiddeld, het is dus van groot belang om de juiste zadel te gebruiken tijdens de rit. De borstel is erg belangrijk voor de paardenverzorging, het is de bedoeling dat de borstel goed zijn werk doet en het vuil uit de vacht haalt. Met de kwaliteit die wij aanbieden van de borstels is de paardenverzorging van de paard uitstekend geregeld. In de winter krijgen paarden een wintervacht wat ze beschermen tegen de extreemste koude temperaturen, maar in de zomer zijn paarden minder goed bestemd tegen de warmte. Het is daarom van groot belang om een zweetdeken over de paard heen te leggen, hierdoor wordt de vacht van het paard minder vies. Tassen zijn erg belangrijk om accessoires voor de verzorging op te bergen. Daarom heeft Misspony.nl mooie gedecoreerde tassen met paarden prints erop om al de spullen op te bergen.

Exclusieve service bij dé paarden artikelen webshop

Bij een aankoop bij Misspony.nl hoort er natuurlijk exclusieve service bij! Bekijk het diverse en diepe assortiment goed en ga met een goed gevoel naar de kassa, want er is veiligheid bij het betalen van de producten. Naast de exclusieve service van Misspony.nl bieden wij ook een snelle levering. Het is ons doel om de levering zo goed mogelijk te laten verlopen voor al onze klanten. Daarom zijn bestellingen voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis en daarbij zijn bestellingen boven de €75,- gratis verzonden. Over de leukste collectie met de hipste merken zijn er natuurlijk altijd vragen, voor advies of vragen mail: [email protected]. We staan altijd klaar voor al onze klanten!

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »