0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

De leukste schoolspullen bij Miss Pony

Vroeger was het heel normaal om met de fiets naar school te gaan, tegenwoordig worden veel kinderen met de auto naar school gebracht. Dit kan zorgen voor overgewicht bij kinderen wat op dit moment 14% van de kinderen heeft in de leeftijdscategorie van 4 t/m 11 jaar. Overal moet er worden gestimuleerd dat kinderen gaan sporten en meer in beweging blijven, het overgewicht bij kinderen is dan ook nooit zo hoog geweest. Daarom stimuleren wij van Miss Pony dat kinderen meer gaan bewegen en hopelijk met de fiets naar school gaan. Wij willen wel graag dat kinderen met plezier naar school gaan en daarom heeft Miss Pony de leukste schoolspullen samengesteld in één assortiment. Veel kinderen willen voor school de leukste spullen hebben om met plezier op school te kunnen werken. Tegenwoordig wordt er steeds meer gedaan op school om kinderen sneller en meer te kunnen leren in een kortere tijd. Wij zorgen er graag voor dat kinderen, vooral paardenliefhebbers, alle benodigdheden hebben om goed te kunnen presenteren op school.

 

Uitgebreid assortiment aan schoolspullen

Om het voor kinderen allemaal wat leuker te maken op school, vind je in het assortiment van Miss Pony de leukste schoolspullen met paarden erop afgebeeld. Zo zijn er diverse pennen, potloden, een gum maar ook de geodriehoek en passer voor de oudere scholieren te vinden in onze webshop. Al deze schoolspullen zijn makkelijk te verzamelen in een van de vele etuis die Miss Pony verzameld heeft in haar bureauspulletjes assortiment. Veel kinderen blijven tussen de middag op school om te gaan lunchen, hiervoor heeft Miss Pony diverse artikelen in het assortiment om de lunch zo goed mogelijk te maken. Zo vind je in het assortiment diverse broodtrommels en drinkflessen, er zijn zelfs drinkflessen die opvouwbaar zijn. Zo is er een leuke paardendrinkzak van Stephen Joseph die ideaal is voor onderweg of om op te bergen wanneer deze leeg is. Deze is tevens eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser en goed van kwaliteit, een gemakkelijke drinkfles van 300 ml. Combineer deze eenvoudig met diverse broodtrommels uit het lunchassortiment van Miss Pony, dit en nog veel meer artikelen van paardenspullen zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.

 

Online diverse schoolspullen bestellen bij Miss Pony

Zo’n drinkfles en etuis gaan natuurlijk elke dag mee naar school en het is wel zo gemakkelijk om dit dan in een schooltas te kunnen doen. Een handige schooltas die je op je rug kunt dragen tijdens het fietsen en eenvoudig elke dag weer mee kunt nemen. Naast diverse schoolspullen vind je in het assortiment van Miss Pony ook cadeaus om weg te kunnen geven voor de paardenliefhebber. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid assortiment voor de ruiter en het paard, diverse spullen die essentieel zijn voor het paardrijden om de ruitersport goed te kunnen beoefenen. Alle artikelen die in onze webshop te vinden zijn, kun je makkelijk bestellen en heb je mogelijk de volgende dag al in huis. Bestel je namelijk voor 16.00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden vanuit ons eigen magazijn.

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »