0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Welkom bij Misspony!

Hii haaaa hier ben ik! Mijn naam is Pony, of eigenlijk Miss Pony. Ik ga iedere dag op zoek naar een nieuw avontuur en galoppeer dus overal naartoe. En spannend is het altijd! Wil je weten wat ik zoal meemaak? Lees dan snel verder!

Wie is Misspony?? Misspony is elegant, klungelig, creatief, lief en grappig!

Zien jullie ook dat ik een kroontje draag? Dit is mijn speciale Miss kroon. Deze heb ik gekregen toen ik vorig jaar de Miss Horse Verkiezing van het mooiste paard won op de Pony- en Paardenmarkt. En eigenlijk ben ik een pony, maar ze waren zo onder de indruk van mij dat ik de prijs van Miss Horse won. Hii haa cool he!

Ofja, eigenlijk heb ik de kroon gewonnen toen ik per ongeluk van het podium afviel tijdens de drafronde. Ik had niet helemaal gezien dat er een einde was en sprong zomaar het publiek in. Oepsie. Het is dus eigenlijk een troostprijsje.

Maar dat geeft niet! Ik heb nog iets super gaafs wat ik graag over mijzelf wil vertellen. Ik vind het hi haaa leuk om te hinniken (dat betekent in mensentaal kletsen), te knutselen, tekenen en verkleden. Ik heb als ik mijn kroon niet draag ook een hele coole cowboyhoed. Met de cowboyhoed op mijn hoofd lijkt het net of ik een echte cowgirl ben. Echte cowgirls zijn natuurlijk hartstikke stoer en sportief. Ik zou eigenlijk wat meer moeten galopperen…..Dat is natuurlijk ook goed voor mijn wilde haren. Maar dat lukt me niet altijd want ik heb iets anders gaafs wat ik ook heel leuk vind om te doen.

Voordat ik dat vertel zal ik eerst vertellen over een speciale tas die ik altijd bij me draag. Deze tas lijkt heel klein, maar eigenlijk past er alles in. Zo heb ik mijn hoevenkrabber bij me, mijn krulspelden, mijn rugkrabber, mijn lippenstift, mijn twist en shine magic ring…en mijn Ipad. Mijn Ipad is mijn allerliefste hobby. Op de iPad speel ik te gekke spelletjes en plaats ik foto’s van mijzelf en mijn avonturen op Facebook en Instagram. En ik kom op zoveel te gekke plekken dat ik natuurlijk overal een selfie van maak. Oooh wat hoor ik daar? De bel? Hiii haaa Oohh nee nu ben ik alweer te laat op school! Ik moet er trappelend vandoor!

Tot snel!

Liefs, Miss Pony hii haaa

 

https://www.dino-world.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »